Avís legal

Les següents dades corresponen al titular d'aquest lloc web.

Nom
Col·legi Oficial de Metges d'Andorra
Núm. registre tributari
U-800561-F
Adreça
C. Sant Salvador 10, 2n despatx 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra
Correu electrònic
coma@andorra.ad
Telèfon
+376 823525

Objecte

El present “Avís Legal” regula l’accés i les condicions d’ús per part de qualsevol usuari de les pàgines que integren el domini web https://www.coma.ad (d’ara en endavant, lloc web), titularitat de Col·legi Oficial de Metges d'Andorra (en endavant, COMA)

Mitjançant el present lloc web, el COMA ofereix informació sobre la seva ubicació, els serveis que ofereix i les vies de contacte. L’accés a aquest lloc web així com la seva utilització per part de l’usuari impliquen necessàriament i sense excepcions, el sotmetiment i acceptació del present Avís Legal.

El COMA es reserva el dret de modificar les condicions d’ús, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís. Cada cop que s’accedeixi o utilitzi el lloc web regiran les condicions d’ús d’acord a les modificacions introduïdes en cada moment, és per aquest motiu que es recomana a l’usuari que les llegeixi detingudament cada cop que entri al lloc web.

Tots els camps dels formularis de recollida de dades que es posin a disposició de l’usuari són obligatoris. No omplir aquests camps pot derivar en la impossibilitat d’atendre la seva petició.

Accés i ús de la pàgina web

L’usuari accedeix al lloc web sota la seva exclusiva responsabilitat. Els continguts i serveis oferts en el lloc web tenen com a finalitat la difusió d’informació sobre els serveis i informació d'interès que ofereix i desenvolupa el COMA.

El COMA posarà els mitjans raonables a la seva disposició perquè els continguts i serveis inclosos en el lloc web siguin exactes i estiguin actualitzats. No obstant, no es garanteix aquesta circumstància en tot moment.

Així mateix, el COMA no garanteix l’absència de virus informàtics o altres elements lesius en aquest lloc web. Conseqüentment, el COMA no es fa responsable dels danys potencials, alteracions irreparables o errors que, deguts a la presència de qualsevol virus, pugui patir el sistema informàtic (maquinari o programari) de l’usuari en accedir o utilitzar el lloc web de COIA o de tercers involucrats. Malgrat això, tant bon punt n’hagi tingut constància, el COMA disposarà de tot allò que estigui al seu abast per tal de mitigar i assegurar a l’usuari l’ús segur del lloc web.

El COMA no es fa responsable dels danys i perjudicis que puguin patir els equips informàtics de l’usuari a conseqüència del seu ús indegut o negligent del lloc web.

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts, sense exclusió i de forma no limitativa, que formen part del lloc web, és a dir, articles, dades, texts, icones, imatges, bases de dades, etc, són propietat del COMA o de terceres persones físiques o jurídiques que han autoritzat al COMA el seu ús. D’acord a la “Llei sobre drets d'autor i drets veïns”, de 10-06-1999, els continguts del lloc web són objecte de propietat intel·lectual, protegits per les lleis de propietat intel·lectual nacionals i internacionals vigents.

L’usuari podrà crear una còpia privada dels continguts única i exclusivament per al seu ús personal. Tot ús o explotació diferent a allò exposat al paràgraf anterior, precisarà d’una autorització prèvia i per escrit dels titulars dels drets d’explotació. Es prohibeix a l’usuari reproduir, distribuir, comunicar públicament, fixar, transformar, col·leccionar i en general, exportar de qualsevol mode els continguts del lloc web sense l’autorització prèvia i per escrit del titular dels drets d’explotació.

L’accés al lloc web no implica en cap cas cap tipus de renúncia, transmissió o cessió, total ni parcial dels drets atorgats per la normativa andorrana i internacional sobre propietat intel·lectual.

Propietat Industrial

Les marques i logotips, inclòs el del COMA presents en aquest lloc web es troben protegits per les lleis andorranes i internacionals en matèria de propietat industrial.

El domini https://www.coma.ad, és un domini registrat pel Col·legi Oficial de Metges d'Andorra. Aquest nom de domini no pot ser utilitzat, excepte prèvia autorització, en connexió amb altres serveis que no siguin els del titular, de manera que puguin causar confusió als nostres usuaris o el descrèdit de l'entitat.

Està prohibida la reproducció (exceptuant la descàrrega temporal de la pàgina al disc de l’usuari o al servidor), la còpia, l’ús, la distribució, la reutilització, explotació, realització de segona còpies, enviament per correu, transmissió i modificació de qualsevol signe distintiu citat anteriorment i que es trova en aquest lloc web, excepte autorització expressa del seu titular.

Enllaços

Tot enllaç d’hipertext, profund, framing, o qualsevol altre tipus de connexió virtual a través de xarxes de telecomunicació des de qualsevol lloc web (enllaç) al lloc web, haurà de ser autoritzat per escrit pel COMA, i establint-se l’enllaç en tot cas a la pàgina inicial.

Tots els enllaços a pàgines web externes (titularitat de tercers), tenen únicament una finalitat orientativa, amb l’objectiu de posar a disposició de l’usuari altres fonts d’informació que puguin ser del seu interès.

El COMA no es fa responsable ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb pàgines web externes. En cas de que l’usuari detecti que algun dels continguts pugui ser contrari a la llei o que lesioni béns o drets d’un tercer, pot comunicar-ho a info@desplega.dev, amb la finalitat de poder anul·lar aquest enllaç i dur a terme les accions que corresponguin.

Política de confidencialitat i protecció de dades

Col·legi Oficial de Metges d'Andorra té molta consideració amb la privacitat de les dades dels usuaris, i és per això que, aplica una Política de Privacitat basada en el principis de protecció de dades de la Unió Europea i d’Andorra. Més informació disponible en la nostra Política de Privacitat.

Responsabilitats

El COMA rebutja la responsabilitat que se’n derivi de la mala utilització dels continguts, i es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, limitar-los o impedir-ne l’accés temporal o definitivament. L’única finalitat dels continguts del lloc web és informar als usuaris dels serveis que ofereix el COMA, així com d'informació d'interès general.

El COMA no garanteix el perfecte funcionament de la página web, així com que es trobi disponible i operativa en tot moment.

El COMA no es fa responsable dels danys i perjudicis directes o indirectes, inclosos danys a sistemes informàtics o introducció de virus existents en la xarxa, derivats de la navegació i utilització del lloc web.

Duració i Modificació

Amb l’objectiu de millorar el servei i/o adaptar-se a la legislació vigent, el COMA tindrà dret a modificar els termes i condicions estipulats en el present Avís Legal.

Col·legi Oficial de Metges d'Andorra podrà donar per finalitzada, suspendre o interrompre unilateralment, l’operativitat d’aquest lloc web, sense possibilitat de sol·licitar cap tipus d’indemnització per part de l’usuari.

Legislació aplicable

Els termes del present Avís Legal es regeixen per la normativa andorrana i qualsevol controvèrsia es sotmetrà als tribunals del Principat d’Andorra.

Aquest avís legal ha estat revisat el mes de desembre de 2021.