Actualitat

Albert Dorca esdevé el nou President del Col·legi Oficial de Metges d'Andorra

Després de l'Assemblea General Extraordinària del passat dia 21 de setembre de 2023, es va certificar el que serà la nova junta del COMA.

Albert Dorca

Fotografia: Diari d'Andorra, Facundo Santana

El passat dia 21 de setembre de 2023, el COMA va celebrar una Assemblea General Extraordinària motivada per la recent dimissió de la Dra. Meritxell Cosan qui va agafar el relleu del Dr. Piqué al capdavant del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària.

D'acord amb els seus estatus vigents  i després de la presentació d'una sola candidatura, la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Metges d'Andorra queda formada pels següents representants:

  • Dr. Albert Dorca, President.
  • Dra. Roser Bellmunt, Secretària.
  • Dr. Xavier Avellanet, Tresorer.
  • Dr. Frank Garcia, Vocal.
  • Dra. Odile Sarroca, Vocal.

Dorca va agrair a la Dra. Cosan la seva tasca al capdavant del Col·legi fent èmfasi a les fites assolides durant el seu mandat com són la participació del COMA en les diferents comissions sanitàries o en aquelles per al desenvolupament d'apartats de la Llei de professions titulades i de professions sanitàries, la negociació del conveni amb la CASS, la negociació de les tarifes mèdiques o la participació dins del Consell de Col·legis Professionals en les reunions de negociació per l'Acord d'associació entre Andorra i la Unió Europea.

També va exposar els punts que la nova Junta vol desenvolupar i que passen per potenciar la formació, enfortir lligams i consolidar la comunicació entre els col·legiats.